Vahetult enne SuperStarilt mahaastumist 2014. aasta augustikuu viimasel päeval lubasin oma viimases postituses kirjutada armastuskirja SuperStarile hiljem. Sest armastus see tõepoolest oli, kogu need koosveedetud 5,5 nädalat ja soe kiirgus südames alati, kui nii armsat rohelist-oranźi jälle kord kuskilt rannapromenaadilt silma hakkab.

Kaks aastat võttis asi küpsemiseks aega, aga täitmata see lubadus ei jäänud. See blogi ongi minu armastuskiri SuperStar'ile.

Head teed Sul minna!

Sunday, August 24, 2014

On aeg

Vahelduseks sadadele ühekorra ka ainult kaks last - ilusasti täis maalitud, istume põrandal, vaatame multikat ja lobiseme niisama. Ja siis selgub, et vahepeal on ilmunud kolmas - väike jaapani tüdruk - leidnud laualt värvid, mida ma muidu masside eest nii hoolega peidan, loomulikult arvanud, et need on vesivärvid ja ainult tema jaoks sinna valmis pandud.

Issand, see oli nagu massimõrv!!!
Värvikarp servani vett täis, pooled värvid ära lahustunud ja voolavad üle serva, kandik ja pool lauda lainetab. Jaapani ema ja jaapani vanaema istuvad sealsamas ja kiidavad kogu asjale takka.

Lugesin kümneni ja siis veel kümneni ja siis veel kümneni ja siis vist veel... näoilmest vist said aru, et nüüd on midagi väga valesti ja vajusid murust madalamaks.

Ülejäänud aja elustasin ja tohterdasin oma värvikarpi, endal kahjupisar silmanurgas. Minu oma! Minu pärisosa!
Kellegil ei lase liiga teha!

Mis omakorda tähendab vist seda, et tagumine aeg on koju minna.


No comments: